• OSSW-1
  • OSSW-3
  • OSSW-2

welcome ndhuwur perusahaan kita

Hunan Uther Farmasi Co., Ltd., dununge ing changsha, Provinsi HUnan, sing ditemtokake ing bubuk steroid, injeksi steriod & cairan oral, SARM, peptida, bahan baku farmasi, ekstrak tanduran, lan liya-liyane. Perusahaan kami didegaké ing taun 2001, yaiku nduwe sejarah luwih saka 15 taun. Kita duwe wewenang impor lan ekspor lan wis ngliwati ISO9001 ing taun 2008. Pirang-pirang taun, perusahaan kasebut melu pameran akeh ing omah lan luar negeri, kayata API, CPHI, pameran bahan baku barat Amerika Serikat, dll. .

maca liyane